Mam mały problem. Mam Octe II W wersji Ambiente i nie mam głośników z tyłu. Macie może jakieś pojęcie jakie głośniki tam pasują?? Jaka głębokośc ile cali średnicy???? Jak z rozbiórką tapicerki... POMOCY!!!!
Paluszki/chipsy + dobre pifko i możesz siadac do lektury.
Pozdro
O2 1.6 MPI BGU (102KM/148Nm) '04 Amb. - pierwsza sztuka?
"Now we are free and we will see you again but not yet, not yet!"
Uniden Pro 510XL+Hustler IC100
To kwestia gustu :szeroki_usmiech ja uwazam ze jest sens zrobic z przodu i z tylu i dodatkowo cos do bagaznika..
Cos wiecej na ten temat powie Ci Nexus6 i Djczas oni sie dobrze znaja na tym
jak dobrze myśle to Michał napisze to co ja :diabelski_usmiech
chcesz posłuchac ja gra dobry tani przód +bagażnik to zapraszam i na pewno stwierdzisz ze niema sensu ładowac kasy w tył :wink:
Nexus6, ja nie twierdze ze Ty jestes za tym zeby byly z tylu glosniki ale ze znasz sie na tym (dlatego polecalem koledze rozmowe z Toba )... A to jest moj gust zeby byly glosniki z tylu i do tego Cie nie mieszam :P
Panowie nie chodzi mio waszą polemikę co warto a co nie tylko o to by ktoś mi odpowiedział jasno. CZy robiła to jeśli tak to jakie dystanse jaka głębokość głośnika bo wiem juz że jest to 13" no i jeszcze jedno jak wymontować fabryczne radjo??? I czy trzeba późnije jakiś kod wbijać???
jak wymontować fabryczne radjo??? I czy trzeba późnije jakiś kod wbijać???
Trzeba zdjąć atrapę całej konsoli. Zacznij ciągnąć delikatnie od dołu (najlepiej przy otwartej popielniczce), a następnie jak 2/3 zatrzasków puści to ostatnie od samej góry lepiej podważyć cienkim śrubokrętem/nożem i odskoczą wtedy. Zdejmujesz (paznokciem wystarczy podważyć) 4 zaślepki przy narożnikach i już tylko 4 śrubki zostaną do odkręcenia. Oczywiście jeszcze odpięcie anteny i mały zabieg z otworzeniem zabezpieczenia trzymającego kostkę - od dołu kostki należy pociągnąć za taki taki płaski element i klamra otwiera się i kostka wysunie się bez oporu.
Po włożeniu radia febrycznego trzeba wpisać kod zabezpieczający poprzez naciskanie klawiszy (te od zaprogramowanych stacji po bokach wyświetlacza) od lewego górnego zaczynająć należy naciskać tak by wstukac oczekiwaną cyfrę. Po wystukaniu 4- cyfrowego kodu zatwierdzamy go klawiszem ">>" i po sprawie.
Powodzenia
Hmm ok ostatnie pytanie. Jaki dystans tam jest potrzebny??? JAka grubość?? I czy wogóle jest potrzebny???
Przeczytaj posty z tego topika co Ci wskazałem w moim pierwszym poście - tam jest wszystko o dystansach.
Komentarz